Succesvol NK 2019

Zaterdag 12 januari werd in Den Haag het NK gehouden.
Onze club was met 5 deelnemers afgereisd om aan deze wedstrijden deel te nemen.
Len, Borre en Stan speelden alle de halve finale (tegen de latere NED Kampioen), ze gaven niks weg en knokten een goede partij maar helaas was het niet genoeg voor het behalen van de finale.
Mika speelde eerst de 1/4 finale, door slim en tactisch spel wist hij deze partij mooi naar zich toe te trekken en mocht hij door naar de halve finale, daar trof hij een ervaren tegenstander die Mika na 2 ronden keihard spelen de winst aftroggelde.
Bryan had ook een mooie poule, zijn 1e wedstrijd was tegen een ervaren G1 speler en door tactisch spel wist hij letterlijk 1 seconde voor het einde van de wedstrijd de winst naar zich toe te trekken, zijn 2e wedstrijd was ook tegen een ervaren G1 speler en ook hier was het een nipte overwinning in de laatste seconde. In de finale trof hij ook weer een zeer ervaren speler die net even meer energie nog had waardoor Bryan de finale net niet kon winnen.

Resultaten:

Len 3e van Nederland -33 kg
Stan 3e van Nederland -45 kg
Mika 3e van Nederland – 57 kg
Borre 3e van Nederland -59 kg
Bryan 2e van Nederland -87 kg

Van links naar rechts, Stan, Len, Bryan, Mika, Borre en Yari (supporter)