Prima ervaring op G4 Extra European Championships te Bari 1-3 november 2019

Een mooie ervaring voor Bryan en Ronald bij het 1e optreden op een G4 top wedstrijd in Italie. De gehele Europese top van taekwondo was hier vertegenwoordigd om te strijden voor de Europese titel. Na op zaterdag te hebben gewogen mocht Bryan in wedstrijd 204 aantreden voor het eerst optreden in de +80 kg (Olympische Gewichtsklasse) tegen Roberto Botta uit Italie. Een snelle lichtere tegenstander met zeker meer ervaring. De snelheid van de Italiaan zorgde vrij snel voor een achterstand waardoor Bryan zijn spel moest aanpassen. Een aantal keren kwam hij dicht in de buurt voor  het maken van treffers echter de Italiaan had zijn dekking goed voor elkaar. Ondanks een verlies partij hebben Ronald en Bryan toch een aantal mooie positieve punten gezien. Uiteraard zijn er verbeterpunten en zal er aankomende weken keihard gewerkt gaan worden om op de volgende wedstrijd in de Olympische gewichtsklasse een mogelijk beter resultaat neer te zetten. Volgende wedstrijden zijn Genk en Dublin.