TAEKWONDOSCHOOL DE TOMBE uit Hazerswoude presteert bovenmatig goed in Hamburg.


Bryan Zonderop, Borre Meskers, Jesse van Vulpen, Ilse Bock, Marc de Tombe en Monica Wink deden
namens Taekwondoschool de Tombe mee aan dit prestigieuze toernooi in Hamburg.

Op dit toernooi zijn kwalificatiepunten te winnen voor mogelijke selectie voor uitzending naar EK of WK’s. De prestaties waren bovenmatig goed, uitzonderlijk te noemen zelfs, Bryan wist na 3 winstpartijen het goud (1e plaats) naar zich toe te trekken. Borre en Jesse wisten ook beide 3 partijen te winnen maar verloren de finale en mochten zeer trots het zilver (2e plaats) in ontvangst nemen. Ilse Bock wist 1 partij te winnen maar verloor de halve finale en bemachtigde hierdoor toch verdiend het brons (3e plaats).

Helaas was niet alles euforisch want Marc en Monica wisten beide ondanks volledige inzet de winst in hun partij niet naar zich toe te trekken en vielen dus niet in de prijzen.

Bijzonder is het wel te mogen vermelden dat deze niet al te grote club welke gevestigd is in Hazerswoude Rijndijk door
deze prestatie als 5e (van de ruim 50 clubs) is geëindigd in het totaalklassement van het toernooi. Net onder de nationale selecties van Turkije en Groot Brittannië maar boven de nationale selecties van Duitsland, Frankrijk enzovoort.

Taekwondoschool de Tombe heeft bij deze Hazerswoude Rijndijk op de internationale kaart gezet.