Taekwondo succes in Roelofarendsveen.

De jeugd heeft de toekomst zo blijkt maar weer eens op het Open District West kampioenschap Taekwondo te Roelofarendsveen.

Taekwondoschool de Tombe was met 14 van haar leden hier naartoe afgereisd met vooral de doelstelling om te leren en plezier te hebben in het doen van wedstrijden. Dit heeft geresulteerd in een zeer succesvol toernooi met maar liefst 12 prijzen.

Tim Steenkamer, Jesse van Vulpen, Len Beekman, Borre Meskers, Jari van Stam, Stan Beekman, Max van Os, Maggy Hilders behaalden alle de 1e plaats!! Senne Meskers, Lieke Steenkamer en Twan van Vliet behaalden alle de 2e plaats!! Paris Steenkamer wist de 3e plaats te bemachtigen.

Helaas geen prijs voor onze nieuwelingen Jort Boelaars en Justin van Giezen die wel lieten zien niet voor een kleintje vervaard te zijn maar gewoon nu nog ervaring te kort komen. Volhouden is voor hen het devies.