TS de Tombe succesvol op het Open Windmills Taekwondo toernooi

8 jeugdleden varierend in de leeftijd tussen 8 en 13 jaar deden aan dit Taekwondo toernooi.

Het lijkt bijna normaal te worden maar wederom waren de resultaten verbluffend goed.
Jort Boelaars die voor de 2e keer meedeed aan een wedstrijd wist direct zijn 1e partij te winnen, Jort scoort een verdiende 3e plaats. Paris en Tim Steenkamer wisten hun 2 wedstrijden te winnen en scoorden een super mooie 1e plaats. Len Beekman liet 3 wedstrijden zien dat hij de beste was, Len scoort een super goede 1e plaats. Jari van Stam had de meeste wedstrijden in zijn poule en won er 2 , Jari scoort een verdiende 3e plaats.

Jesse van Vulpen was een klasse apart deze zaterdag, 2 grote overwinningen leverde een zeer verdiende 1e plaats. Maggy Hilders was in haar finale partij met overtuiging de beste. Zij scoorde hierdoor ook een top 1e plaats. Stan Beekman vocht voor wat hij waard was maar Stan wist de finale niet te winnen , een 2e plaats voor Stan.