Vriend en Vriendinnnen training

Woensdag 16 mei van 18.30 – 20.00 uur Vrijdag 18 mei 18.30- 20.00 uur Heb jij een vriend/vriendin die graag een keertje Taekwondo zou willen proberen? Neem hem of haar dan mee op 1 van deze trainingen. Deze training is alleen toegankelijk voor leden die echt een vriend of vriendin meenemen. Voor een ieder die […]

Read more

Clubexamens op 4 juni

Maandagavond 4 juni van 18.30 – 20.00 hebben wij onze  halfjaarlijkse clubexamens gepland. Leden die hieraan mee kunnen doen ontvangen hiervoor een uitnodiging via email! Reserveer de datum wel alvast in je agenda!

Read more

Zelfverdedigingscursus voor ouders van onze leden

Doel van de lessen: * basis zelfverdediging * basis taekwondo * basis conditie opbouw Wanneer: * als pilot op de donderdagavonden (6 trainingen) van 19.30 – 20.30 uur Kosten € 25,00 (als bijdrage voor de clubkas) Bij voldoende aanmeldingen (6) (zie email) willen wij de cursus starten.

Read more

Bryan, Maggy en Jasper behalen hun zwarte band!

Post Image

Afgelopen zondag 17 december 2017 was het weer zover, de halfjaarlijkse dan-examens van Taekwondobond Nederland vonden weer plaats. De afgelopen weken nog keihard getraind om de puntjes op de i te zetten en om goed voorbereid voor de dag te komen en dat was niet niet zonder succes: Bryan Zonderop, Maggy Hilders en Jasper Blom […]

Read more

Ook Taekwondo proberen? Hele maand gratis proefles!

Ben jij op zoek naar een uitdagende OLYMPISCHE sport of wil je meer zelfvertrouwen of gewoon heel veel plezier hebben in sporten?? Probeer dan eens TAEKWONDO, gewoon om dat het kan niet omdat het moet. Voor iedereen vanaf 3 jaar is onze club op de Joseph Haydnlaan 3 Hazerswoude Rijndijk (naast de bibliotheek) de plaats […]

Read more

Vakantierooster

Post Image

Taekwondoschool de Tombe is gesloten van 13 juli 2017 t/m 20 augustus 2017. Dinsdag 22 augustus starten de lessen weer volgens het normale rooster. Fijne vakantie allemaal!

Read more

Clubexamens komen er weer aan

Iedereen heeft de afgelopen maanden weer met veel plezier getraind en veel geleerd en dus zullen wij op zaterdag 13 mei aanstaande weer clubexamens houden!! Meer informatie over de exameneisen vind je hier (klik).

Read more

Mohamed Argouby legt nieuwe sparringsregels uit

Vandaag is de zeer gewaardeerde, internationaal scheidsrechter, Mohamed Argouby op bezoek geweest bij Taekwondo School de Tombe, om uitleg te geven over de nieuwe sparringregels. Een ontzettend leuke en leerzame les, waarin onze wedstrijdsporters, met behulp van praktijkvoorbeelden, weer helemaal up to date zijn gebracht.

Read more

Splitdiploma

Vandaag hebben 2 jeugdige sporters hun fel begeerde splitdiploma behaald! Senne en Jesse, van harte gefeliciteerd!

Read more