G1 Open Belgie Taekwondo Lommel, 17/18 maart 2017


Indrukwekkend zijn wederom de prestaties van onze sporters die deelnamen aan dit met ruim 1200 druk bezette toernooi. Ilse Bock behaalde na winst op Denemarken en Nederland de 1e plaats. Borre Meskers behaalde na winst op Griekenland en Duitsland de 2e plaats. Bryan Zonderop behaalde na winst op Denemarken en Zweden de 2e plaats.

Marc de Tombe wist tegen Rusland zijn 1e partij te winnen, zijn 2e partij tegen Australië ging lang gelijk op maar helaas trok de Australiër aan het langste eind. Monica Wink liet zien veel progressie te boeken tegen Frankrijk echter deze iets ervarener speelster wist de winst naar zich toe te trekken. Jesse van Vulpen ging soepel van start tegen Denemarken echter deze zeer bewegelijke en behendige speler wist de uiteindelijke winst naar zich toe te trekken.

Super goede wedstrijden gezien van alle sporters ongeacht de resultaten. Taekwondoschool de Tombe is trots op hun getalenteerde spelers/sters en het feit dat zij als club mee kunnen draaien op het hoogste internationale niveau. Mede mogelijk door de inzet van ouders/supporters en natuurlijk trainers/sters en coaches op deze toernooien.

X