Succesvol Ek junioren

Een bijzonder leuke en spannende ervaring achter de rug bij ook mijn eerste EK als coach van Bryan Zonderop en Ilse Bock. Bijzonder trots op de geleverde inspanning en het behaalde resultaat. Bryan wist 2 partijen met point gap te winnen en moest alleen zijn meerdere erkennen in de Turk die later Europees Kampioen werd. Een bijzonder knappe prestatie van Bryan op zijn 1e EK deelname, kwartfinale gehaald en geëindigd als nummer 4 van Europa.
Ilse wist haar 1e partij ook met point gap te winnen, helaas was haar tegenstander in de kwart finale uit Rusland ( de latere winnares van het toernooi) te sterk. Ook Ilse heeft met haar net 17 jaar een super prestatie geleverd want ook zij geëindigd als nummer 4 van Europa!

Ik wil graag een ieder die hierbij aanwezig was of op afstand via de diverse mediakanalen Bryan en Ilse hebben gesupport hiervoor bedanken!

Een zeer trotse trainer en coach