Sponsoring

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoring!

Het bedrijven van topsport is over het algemeen een kostbare zaak. Denk alleen al maar aan de kosten die (ouders van) sporters maken voor sportmateriaal, reiskosten naar school, trainingen en (buitenlandse) wedstrijden en (buitenlandse) trainingsstages. Dit resulteert dus in vele extra kosten naast de gewone contributie en het, zo nu en dan, een aanschaffen van een nieuw pak. Deze kosten kunnen zeer hoog oplopen en maar zelden zal deze sportbeoefening financieel iets opleveren. Veel (ouders van) sporters zijn dan ook op zoek naar sponsoren om de sportbeoefening betaalbaar(der) te maken.

Gezien het feit dat het grootste gedeelte van het team op een hoog niveau draait of gaat draaien, moet men veelal op grote internationale toernooien zijn, of haar, vormbehoud tonen. Dit soort grote toernooien wordt door de bonden gebruikt om sporters te selecteren t.b.v. de Nationale selecties. Deze toernooien duren meestal 2-3 dagen en zijn meestal niet naast de deur (bijv. Duitsland, België, Engeland, Oostenrijk, Griekenland, Turkije, Dubai, etc.) en uiteraard ook Nederland. Gemiddeld doet TS de Tombe mee aan 4-5 van dit soort grote toernooien en dan daarnaast aan nog wat kleinere toernooien in de regio. Al met al draait men per persoon zo’n 8-9 toernooien per seizoen.

Vooral om dit soort leden te stimuleren, maar ook nieuwe leden, zijn wij op zoek naar sponsors. Topsport in Nederland kan helaas niet zonder financiële hulp  middels sponsoring. Sponsoren zijn welkom om ons te steunen op welke manier dan ook. Aan u om geheel vrijblijvend te bepalen of u wilt sponsoren en hoe u wilt sponsoren. Gaarne vernemen wij van u, op welke wijze u ons éénmalig, of op de langere termijn wilt sponsoren. Elke gift groot en klein is welkom en zal 100% besteed worden aan dit team.

Wij zoeken naar voorkeur financiële sponsors, omdat wij zelf de benodigde spullen, collectief kunnen bestellen, maar mocht u andere ideeën hebben dan vernemen wij deze graag. Uiteraard verzoeken wij elke sponsor een logo naar ons op te sturen. Dit Logo publiceren wij op onze website en kunnen wij, in overleg, op één van de pakketten kunnen aanbrengen (uiteraard met uw goedkeuring).

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, vul dan onderstaande in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

[recaptcha]