Onze Sponsors

Vanaf nu is het voor iedereen die jouw sponsordoel een warm hart toedraagt mogelijk om TS de Tombe GRATIS te sponsoren.

Hieronder staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert TS de Tombe een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Vandersnoek verantwoord vastgoed onderhoudResultaatgericht samenwerken met u , dat is waar u en wij naar op zoek zijn. U als onze klant wordt op deze manier ontzorgd en u krijgt de kwaliteit en service die wij al meer dan een eeuw leveren. Vandersnoek neemt u mee in uw zoektocht naar de juiste methode voor het onderhoud van uw vastgoed. Vandersnoek werkt hierbij zeer resultaatgericht en zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Of het nu onderhoudsschilderwerk, planmatig onderhoud, betonrenovatie, bouwkundig onderhoud,  een verbouwing of een renovatie betreft: de binnen- en buitenzijde van uw vastgoed is bij ons in deskundige en duurzame handen.

 

De Jager Betonherstel is al meer dan 12 jaar specialist in snel en solide (herstel)werk. Wij zijn gespecialiseerd in betonherstel bij diverse gebouwen in Nederland. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise waarover we beschikken zijn we uw ideale partner voor een goed herstel van beton, gevels en kelders. Omdat we streven naar absolute tevredenheid bij onze klanten hebben we een 10-jarige garantie in het leven geroepen. Onze werkwijze is duurzaam en gericht op een goede oplossing, het milieu en de lange termijn. Dit merk je aan de materialen die we gebruiken, het vooraf gemaakte plan van aanpak en de manier waarop wij een opdracht uitvoeren. Bovendien beperken we eventueel overlast tot een minimum. Niet alleen voor u als klant, maar ook voor uw omgeving.

 

Werken op hoogte kan op zeer veel verschillende manieren. De keuze van de juiste steigers is sterk afhankelijk van het soort object en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.Voor montage,demontage van alluminium en stalen steigers,hoogwerkers en hangbruginstallaties is Amsterdamsteigers de aangewezen partner waneer het gaat om veilig werken op hoogte.

 

Kiezen voor kwaliteit Aandacht voor het ambacht
Een dak aanleggen, onderhouden en renoveren doen er meer. Maar niet iedereen zet daarvoor een toegewijd team van ervaren, goed opgeleide, betrokken en netjes werkende vakmensen in. Wij wel. Wij scheppen zo de voorwaarden voor een zorgeloze oplevering van grote en kleine dakprojecten. Uitgevoerd door mensen met de juiste communicatieve vaardigheden. Zodat niks in de weg staat om al onze afspraken trouw na te komen. En altijd doen wat we beloven. Website: Zaanstad Dakwerken